maandag 22 augustus 2011

Zon, zee, strand

Op zaterdag gingen we op een trip naar Skagen (spreek uit: Ska'en), 'the northern tip of Denmark'. Hier zit je echt op het meest noordelijke stukje van het Europese vasteland en je ziet er de Noordzee en de Baltische Zee samenkomen. Met de blote voetjes in twee verschillende zeeën staan! Daarnaast zagen we ook nog het mooie stadje, een verzande kerk en een museum, maar vooral ook prachtige zandduinen!

Met stralend zonnig weer (we kijken al angstig in de verte naar die donkere Deense winter) hadden we de perfecte dag uitgekozen om ons eerste nieuwe stukje Denemarken te verkennen. 's Avonds stond het eerste échte feestje op het programma, een paar kilometer buiten de stad in een van de grootste residenties. Geen nachtbussen terug en dus blijven we met een groepje slapen bij iemand die er woont (foto: een sfeerbeeld van de volgende ochtend).

Bijgevolg werd ons ontbijt op het strand zondagochtend meer een brunch tegen twee uur. We blijven bij onze vaste kerngroep, ook al leren we elke dag een naam of drie bij. Na Guillaume de Waal vandaag voor het eerst Nele, een Vlaams meisje! Driewerf hoera, hoewel het tegen de avond enkel beter werd wanneer bleek dat er boven in ons huis een Australische rechtenstudente was gearriveerd, from the city of Sydney!


Groetjes, kusjes en veel liefde,
Vinnie










0 reacties:

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.