dinsdag 16 augustus 2011

Every end has a new begin







Woensdag afscheids-BBQ gehad thuis! Zowel de jeugd en oudstrijders van Heiberg, de familie als de (Leuvense) vrienden tekenden present. Bedankt voor de cadeaus en de vele gelukwensen, bedankt voor de hulp, bedankt voor het leuke feestje (met excuses aan de buren die tegen half zeven 's morgens ook konden slapen), de foto's zullen een mooie plaats krijgen!


Destination Denmark: Norde Ringgade 70, 8200 Aarhus (stuurt u gerust een kaartje). Een reisweg met de auto, het lief en de ouders met vier uur vertraging door wegenwerken en accidenten voor onze neus. Wie graag een pintje komt drinken, zou de tocht pechvrij en volgens de verkeersregels in minder dan negen uur moeten kunnen afleggen.

De hoeveelheid drank (nogmaals dank voor de - vreemd genoeg tamelijk eenzijdige - cadeaus) geraakte zonder problemen over de grens en Sofie, mentor, studente Physik og Astronomie en te sexy volgens Lynn, wachtte ons op aan het huisje met de kotsleutel. Drie volledig gescheiden verdiepen in een huisje met een tuintje, het onderste is voor mezelf en vier anderen. Laura-Germany en Béatrice-Switserland zijn de voorlopig(e,) sympathieke kotgenootjes. Benieuwd wie er nog bij komt, de kamer is niet al te groot maar wel gezellig!

Zondag zien Lynn en ik op de middag onze mentor, samen met nog een Deense (ze heet Liese maar ze lijkt wel Hanne) en Erasmussers uit Spanje, Duitsland, Polen, Norwegen en Tsjechië. We krijgen een Deense picknick en een tourtje langs de fysica-blok, die verdacht veel lijkt op de D, weliswaar met kantine op de top-floor en deeltjesversneller in de kelder.





Eindelijk eens naar de stad, door de winkelstraten en langs het kanaaltje. Jammer van de regen maar toch tof. Eten met de ouders voor het laatst sinds lang en na nog een bezoekje te hebben gebracht aan de zee (hier kom ik nog terug met een zonnetje!) vlakbij het kot, het afscheid van de mama en de papa. Morgen start van de introduction week, Aarhus here I am!

Groetjes, kusjes, liefde,

Vinnie

0 reacties:

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.